lauantai 21. elokuuta 2010

Pieni välierävoitto?

Sain eilen plussan! Siis kylläkin ovulaatioplussan, mutta tällä hetkellä kelpaa plussa kuin plussa. Josko sitten se varsinainen plussa tulisi kahden viikon sisään...

Oon kyllä hiukan hämmentynyt siitä ovulaatioplussasta. Ei sillä, etteikö päivä olisi ollut juuri oikea (se oli). Mutta kun sen tikun otti pois Clearbluen digitaalihärpäkkeestä, niin se näytti tältä:


Siis kysynpä vaan: millä planeetalla ovulaatiotestin plussaksi riittää, että toinen viiva on noin hailakka?! Vai onko Clearbluella vaan eri logiikka noissa viivoissa? Tuo oikeanpuoleinen on siis vertailuviiva. Harmi, kun kaapin perukoilta ei löytynyt enää yhtään OneStepin testitikkua, jotta olisi voinut vertailla tulosta. Niitä OneStepin testejä oon tässä aikaisemmissa kierroissa käyttänyt, enkä ole päässyt lähellekään plussaa - eli siis vertailuviivan kanssa yhtä paksua viivaa.

Tammikuussa, kun sain edellisen ovulaatioplussan, käytin myös Clearbluen testiä. Muistelisin, että silloin tuli kyllä vahvempi viiva. En ainakaan kyseenalaistanut tulosta yhtään. Noh, plussa tai valeplussa: samapa tuo, sillä satuinpa eilen näkemään kypsyneen munarakkulan ihan omin silmin.

Päätin mennä lääkärille, kun jotenkin on tuntunut siltä, ettei kaikki ole kunnossa. Alavatsaa painaa tai jomottaa omituisesti aika usein - varsinkin vasemmalta puolelta. Pelkäsin jonkin sortin tulehdusta, mutta ainut, mitä lääkäri ultraamalla löysi, oli iso 2,7 x 2,0 sentin munarakkula - juuri vasemmassa munasarjassa. Kohdunsuun limakin oli kuulemma kirkasta, että kaikki ovulaation lähestymisen merkit löytyivät. Itse en nyt vieläkään ole aivan vakuuttunut, että nämä koko kesän kestäneet oireet johtuisivat vain normaalista kuukautiskierrosta, mutta voihan se tietty olla niinkin... Lääkärin suositus oli keskittyä makuuhuoneen puolelle tänä viikonloppuna. :)

Jossain tuolla munarakkulan sisällä on sitten se munasolukin. Se ei kyllä paljaalla silmällä näy, kun kokoa on vain kymmenesosamillimetrin verran. Toivotaan, että tämä olisi varhaisin kuva vauvan alkulähteestä...

1 kommentti:

  1. Ha haa, kuin omia ajatuksia nuo tikun vahvuus pohdinnat! Eikös siellä ohjeissa sanota että viivan vahvuus ei kerro mitään tässä kyseisessä digitaalisessa testissä... Silti mietin ihan samanlailla! Hullua mutta minkäs teet.

    VastaaPoista