lauantai 22. tammikuuta 2011

25 euron kultakaivos

Ei se ihan heti onnistunut... mutta parin harjoittelukerran ja googlailun jälkeen löysin tänään pikku-Möykkymme supernopean sykkeen. Melkoisen rauhoittavaa! Ei mulla oo tosin mitään suurempia epäilyksiä asioiden tilasta ollutkaan, mutta kivahan se on saada pitäviä todisteita. :)

Tänään on rv 10+2, joten ainakin se on nyt todistettu, että tuolla Angelsoundsin laitteella voi löytää sykkeen jo ennen 12. raskausviikkoa. Sykkeen löytäminen ei kyllä ollut mitään helppoa puuhaa. Tässä mallissa ei ole sellaista johdollista, kynää muistuttavaa anturia, vaan koko mötikkää (ja siinä olevaa anturiuloketta) liikutellaan mahan päällä. Mötikkää ei jotensakin tajua oikein kallistella ja löysinkin sykkeen vasta, kun aloin kuvitella, että kädessäni olisi sellainen kynäanturi. Sain sykkeen kuulumaan parista eri paikkaa ihan häpyluun yläpuolelta eli todella alhaalta. Mut heti kun sitä mötikkää liikutti vähänkään, syke katosi. Tosi pienestä se on siis kiinni, mistä kuuluu ja mistä ei.

Sieltä alavatsan alueelta saa tietyistä kohtaa kuulumaan myös oman sykkeensä, mutta ei niitä kahta sykettä ollut kyllä yhtään vaikea erottaa. Lyönnin tiheys on aika eri. :) Tässä mallissa ei ole sykenäyttöä, mutta luulenpa, että lasken sykkeen huvikseni kellon avulla seuraavalla kuuntelukerralla. Sehän tässä onkin parasta - olisin maksanut mielelläni 25 euroa ihan tästä yhdenkin kerran huvista, mutta samalla rahalla sykettä voi kuunnella vaikka joka päivä!

4 kommenttia:

 1. Siis saitko sen kotiin asti pelkällä 25 eurolla? Itse koitin katsoa niin hintaa tulisi yhteensä noin 30e!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa!

  Minäkin tilasin tuollaisen ehkäpä samanlaisen laitteen, toivottavasti se kotiutuisi pian. Tosin nyt on viikkoja vasta 6+4, eli ei taida olla toivoa, että saisin sydänäänet kuulumaan..

  VastaaPoista
 3. Tilasin samalla kertaa dopplerin ja ultrausgeeliä ja vaikka siitä ei tullutkaan 25 puntaa, sen sai jo ilmaisella postituksella (Free Super Saver Shipping). Kokonaissummasta kun lasken sen dopplerin hinnan, niin sitä tuli 25 euroa.

  Jos Amazon ei ole ennestään tuttu, niin se toimii siten, että samalle tavaralle on yleensä useita myyjiä. Myyjät löytyvät kunkin myyntiartikkelin sivuilta kohdasta "New". Yleensä Suomeen halvin on postituskulut huomioiden Amazon.co.uk (valitse listalta). Kaikki myyjät eivät edes toimita Suomeen.

  VastaaPoista
 4. Ok.. En oikein tollasta hokannut.. Tilasin sieltä siis kanssa mutta rapsahti vähän postikuluja päälle. Mut ei se silti ollu ku 30e.. Toivotaan et tulee pian.. :)

  VastaaPoista