perjantai 21. tammikuuta 2011

Raskasta

Matkustaminen on raskasta. Raskaana matkustaminen on näemmä vielä raskaampaa. Olin eilen koko kotimatkan Lontoosta aivan raato. Enkä ollut reissussa kuin kolme päivää... ja vaativin suoritus niiden päivien aikana oli lähinnä pysyä hereillä. Toivottavasti viikonloppu korjaa jotenkin tätä väsymystilaa...

Sain kuin sainkin ostettua itselleni ekat äitiyshousut. Ja vastoin aiempaa surkutteluani, ostin heti ensimmäisen sovittamani housuparin. :) Nää on nyt siis mustat suorat housut töihin - farkut mulla on muutenkin niin matalalantioisia, että menevät kauemmin. Ainakin muutama pari. Tänä aamuna tosin taas yhdet mun casual Friday -farkuista joutivat kaapin perukoille... ei toivoakaan saada pesun jäljiltä nappia kiinni.

Se liike, josta housut ostin, oli Mamas & Papas lähellä Oxford Circusta. Oi, se oli täynnä herkullista (vauva)tavaraa! Yksi yöpotkupuku tarttui väistämättä mukaan. Pitäähän sitä olla kohtelias ja tuoda tuliaisia... :) Mamas & Papasilla näyttää olevan nettikauppakin ja siellä laajempi valikoima kuin mitä liikkeessä oli. Postituskulut on tosin 15 euroa, että pitää ostaa aika iso satsi ennen kuin kannattaa...

Dopplerkin on ilmoittanut saapumisestaan postiin - tänään saan sen vihdoin kotiin saakka. Arvatkaa siis, mitä on illan ohjelmassa... :)

1 kommentti:

  1. Hei jee! Onnea äitiyshousuista :)

    Ollaan menossa häämatkalle Lontooseen, toivottavasti saan miehen suostumaan että käytäis tuolla Mamas&Papas liikkeessä vähän pyörimässä :)

    VastaaPoista