tiistai 13. elokuuta 2013

Uuden alkuja

Vein eilen Pikkupöllön ensimmäistä kertaa päivähoitoon perhepäivähoitajalle. No, kylläkin vaan harjoittelemaan pariksi tunniksi, mutta kuitenkin. Oletetusti se jäi sinne nyyhkyttämään, mutta oli sitten pärjännyt kuitenkin suhteellisen hyvin - mitä nyt ei ollut suostunut lähtemään rattaita kauemmas leikkipuistossa. Ja kun tulin hakemaan, niin sittenhän se parahti heti itkuun. Se oli sellaista lohdutonta "äiti sä HYLKÄSIT mut!"-itkua. No, ehkä se pian tottuu. Tänään näytti olevan samat kuviot...

Ensi viikolla palaan siis töihin. Jännää! Kyllähän sitä tässä koko ajan miettii, että olisko kuitenkin täällä kotona helpompaa. Olisi varmaan, mutta kun täällä on niin tylsää. Ja jos kaikki sujuu hyvin, niin olisin jo maaliskuun alusta jäämässä taas äitiyslomalle. Ehkä sen puol vuotta just jaksaa noita aamuheräämisiä ja hoitoon kuskaamisia. :)

Tänään on jo rv 6+1. Pari viikkoa on mennyt ihan yhdessä hujauksessa. Olo on ollut vähän vaihteleva varsinkin aamuisin, mutta kun ei ehdi tässä kaikessa kiireessä sitä ajatella, niin hyvin on mennyt. Aiemmista alkuraskauksista tuttua järjettömän kovaa mahakramppailua ei ole ollut (onneksi!), mutta alavatsa alkaa kyllä inhottavasti jomottaa heti, kun alkaa tulla nälkä. Siis sellaista kuukautiskipuilun tyyppistä, ei perinteistä mahan kurnintaa. No, tulee ainakin syötyä säännöllisesti.

Oon ravannut viikon verran vessassa. Mulla on melkein koko ajan pissahätä. Lähes joka yökin on pitänyt herätä vessaan. Oon kyllä juonutkin enemmän, mutta en sentään ihan noin paljon. Aika harmiton oire sinäänsä, mutta vähän noi levottomat yöt ärsyttää. Melkein vuoden ajan on saanut nukkua kuin tukki koko yön, mutta nyt pitää taas nähdä kummallisia unia ja heräillä vähän väliä. Ja sitä jatkuu sitten seuraavat kaksi vuotta...?

Perjantaina (rv 6+4) oon menossa alkuraskauden ultraan. Haluan tietää ennen töiden aloitusta, onko tuolla mahassa ketään. Jos ultrassa kaikki on hyvin, aion töissä kertoa raskaudesta lähimmille työkavereille. Mulla ei nyt energia riitä leikkimään salaista agenttia - varsinkin, kun kaikki tietää, että sushi on lempilounasruokani... Ja mahan piilottelu on tällä kertaa astetta vaikeampaa. Tekisi jo nyt mieli vaihtaa mammavaatteisiin.

Jaahas, pitäisi kohta lähteä hakemaan Pikkupöllö hoidosta. Tänäänkin se on harjoittelemassa vain pari tuntia - huomenna jo sitten vähän pidempään. Katsotaan, millaisen mielenosoituksen Julma Äiti saa tänään vastaansa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti