tiistai 5. lokakuuta 2010

Haamupäivät

Yhtä varmasti kuin koko loppuviikon on haamuja Stockalla, niitä tulee löytymään myös meidän vessasta. Tänään ratkesin testaamaan ensimmäistä kertaa (kp 28) ja vaikka odotin puhdasta miinusta, hailakkaakin hailakkaampi haamu sieltä tuli. Eiiiihh! Haluan plussan ja jos sitä ei tule, niin sitten kirkkaan miinuksen - en mitään epämääräistä haamua! Menee päivästä ihan liian paljon aikaa tikun tuijotukseen ja oman mielenterveyden kyseenalaistamiseen. Onko se miinus, mutta kuvittelen haamun? Onko se viivanpaikka? Onko se alkava plussa? Onko se samanlainen haalea ja hiipuva plussa kuin viime kuussa? Uuuuhhh.

Vaikka tässä ovatkin nyt lähiviikot menneet poikkeuksellisen vauhdikkaasti, tänään aika on taas testin tekemisen jälkeen pysähtynyt. En edes oikeastaan ole tässä aiemmin ajatellut plussan mahdollisuutta, sillä jos sitä limaa nyt sitten oli ajankohtana uskominen, meillä ei miehen kanssa taaskaan onnistunut tuo samassa paikassa oikeaan aikaan oleminen. Ja nyt se haamu sitten loikkasi jostain kummittelemaan... Vaikka se ehkä järkevää olisikin, en kyllä millään pysty odottamaan ylihuomiseen seuraavaa testausta. Pakko tuijottaa tikkua huomennakin.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, mä pidän niin peukkuja! Nyt se on plussa! :)

    Mä muuten taidan olla ainoa joka kommentoi aina, toivottavasti ei haittaa :D Olen vaan niin samassa veneessä ja tämä on lempiaiheeni, hahaa!

    VastaaPoista
  2. No ei tietenkään haittaa! Kommenttisi ovat varsin mukavia!

    Ite kyllä olen varsin epäileväisellä kannalla plussan suhteen. Oireet ovat olleet vielä olemattomammat kuin viime kuussa...

    VastaaPoista