perjantai 29. lokakuuta 2010

Kahden viivan päivä

Hymynaama kuuli näemmä keskiviikkoiset toiveeni ja tuli vasta tänään. Taso yksi läpäisty, jee! Aamulla ClearBluessa testiviiva oli jopa ehkä voimakkaampi kuin vertailuviiva. Ei siis mitään epäilyksiä tuloksen oikeellisuudesta, niin kuin kaksi kuukautta sitten. Tein vielä tieteen nimissä OneStepin testin iltapäivällä ja sieltäkin tuli kaksi viivaa. Siinä testiviiva jäi tosin hiukan vertailuviivaa hailukammaksi, mutta plussahan sekin tässä tapauksessa on. Tässä kuvallista todistusaineistoa:


Vielä kun mies tulisi töistä, niin saisi jotenkin hyödynnettyäkin nämä mahtavat testitulokset... Vajaan kahden viikon päästä saisi sitten mieluusti tulla lisää kahden viivan päiviä. Ennuste on sinänsä hyvä, että tasan niinä kahtena kertana, kun olen saanut ovistestistä plussan, plussaa on löytynyt myös raskaustestistä. Kolmas kerta toden sanoo?

2 kommenttia:

  1. Onnea, nyt peukut ja varpaat pystyyn että tämä on Se Kierto!!!

    VastaaPoista
  2. Hui, täällä on taas jännät viikot edessä! Mulla on kans peukut pystyssä ja sormet ristissä ;) Kyllä tieteellinen lähestymistapa voittaa, todennäköisyyslaskenta ei ole ennenkään pettänyt!

    K

    VastaaPoista