perjantai 13. joulukuuta 2013

"Onko siellä kaksi?!"

Joo, no ei ole. Siis vauvoja mahassa. Ihan yksi pikku papunen vaan. Mut tällä viikolla oon saanut useampiakin ihmettelyjä mahan koosta, kun oon kertonut, että laskettu aika on huhtikuussa. Piti oikein ottaa taas kuva ja katsoa, että onko se niin iso. Nooooh....


... joo, on se. Raskausviikkoja on nyt 23+5 - viime kerralla maha näytti tuonkokoiselta raskausviikolla 30. Mitenköhän valtava siitä oikein tulee...? Tää joulua kohti kiihtyvä suklaankulutus ei varmaan auta kauheesti asiaa...

Meillä oli rakenneultra kolme viikkoa sitten (rv 21+1). Kaikki oli oikein hyvin, ja sukupuolikin saatiin selville. Pikkupöllölle tulee pikkuveli! Arvasin! Todistusaineisto esiteltiin meille sen verran yksityiskohtaisesti, ettei jäänyt mitään epäselvää. :)

Pikkupöllölle on nyt toistaiseksi ihan sama, kumpi sieltä olisi tulossa, mut ehkä pojista sitten jossain vaiheessa tulee leikkikavereita. Tai painikavereita. Kesti kyllä hetken aikaa totutella siihen ajatukseen, että musta oikeesti tulee kahden pojan äiti... Ollaan kyllä jo aiemmin puhuttu, että kolme lasta vois olla se hyvä määrä eli kaikki arvat ei oo vielä katsottu. Musta voi tulla vielä kolmenkin pojan äiti. Voi pyhä Sylvi.

Tää viikko oli Pikkupöllölle aivan infernaalinen uhmaviikko. Se oli vaan päättänyt, että se ei halua mennä hoitoon ja laittoi parhaansa vastaan jok'ikinen aamu - niin, paitsi tänään, kun Isi vei sen. Sille se oli jopa vilkuttanut ovelta heipat. Mä saan edelleen vain ulvontaa.

Muutenkin tuntuu, että meillä on kolme Pikkupöllöä: kiltti, tyytyväinen hoitolapsi, Isin jokseenkin reipas apuri - ja Äitin diktaattorimainen käskyttäjä. Oltiin pari viikkoa sitten viikonloppu Tallinnassa ilman Pikkupöllöä ja oi että, se oli luksusta. Pikkupöllökin oli viihtynyt mainiosti kotona Mummon kanssa. Reilut kaksi vuotta sitä reissua sai odottaa, mutta eipä ainakaan tarvinnut murehtia yhtään hetkeä, miten Pikkupöllö pärjää.

Mun iltaväsymys on hiukan helpottanut, mutta nyt taitaa olla silti korkea aika mennä nukkumaan. Pitää vaan viikonloppuisin koettaa aina sinnitellä jonkun verran pitkään hereillä, kun jostain syystä mulle tulee nykyään hirveä päänsärky, jos nukun yli kahdeksan tuntia. Omituista. Mut parempihan se on käyttää ylijäämätunnit johonkin hyödylliseen. Kuten joululahjastressiin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti