tiistai 7. syyskuuta 2010

Rosvosektori

Yhtä hitaasti kuin se viiva raskaustestissä vahvistui viikonloppua kohden, se on nyt sunnuntaista alkaen heikennyt. Tänä aamuna olin taas viivan suhteen samalla silmien siristysasteella kuin viime torstaina. Huomenna testissä tuskin enää näkyy mitään. Tai ainakaan ylihuomenna. Eli vuotoa odotellessa...

Ootteko joskus pelanneet tasohyppelypelejä? Siis vaikka Super Mariota, Zeldaa, Raymania tai jotain? Oon itse vihannut niitä aina, vaikka tytöksi oonkin aikoinaan pelannut varsin paljon tietokonepelejä. Se kaikkein ärsyttävin piirre niissä on se, että kun lipsahtaa rotkoon tai joku mörkki popsii sinut suihinsa, peli päättyy siihen. Ruutuun räpsähtää surunaama ja rosvosektorimelodia. Ja sitten pitää aloittaa alusta. Eikä mistään "siihen mihin jäi", vaan ihan-ihan alusta. Pomppia ja huitoa läpi ne tyhmät alkutasot sataanviiteenkymmeneen kertaan, kun aina peli päättyy vähintään ennen viimeisen tason läpipääsyä.

Tässä omassa hermoja raastavassa hyppelypelissäni taso yksi oli ovulaatioplussa, taso kaksi raskaustestin plussa, mutta kolmatta eli vahvaa raskaustestin plussaa en nyt läpäissyt. Tasohyppelyukkelille tuli väsähdys. Rosvosektori.

En vielä tiedä, miten monta tasoa tässä pelissäni on, mutta taso neljä olisi ainakin alkuraskauden ultra viikolla 6-7 ja taso viisi ultrassa näkyvä sikiö ja syke. Tämänhetkinen high score on se taso neljän läpäisy. Siitä on vielä aika pitkä matka terveeseen vauvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti