perjantai 10. syyskuuta 2010

Kohti uutta yritystä

Vuoto alkoi keskiviikkona - päättelin siis oikein raskaustestien hiipuvien viivojen merkityksen. No, eipä niitä kai olisi oikein muulla tavalla voinut tulkitakaan. Nyt voin siis lisätä miinuslistaan tuulimunaraskauden alle varhaisen keskenmenon. Ou jee.

Olin tässä juuri ostamassa netistä lisää ovulaatiotestejä, kunnes päätin, että en ostakaan. One Stepin testeillä en ole saanut plussaa aikaiseksi, ja Clearbluen digitaalitesti on Suomesta tilattuna älyttömän kallis. Ulkomailta testi ei ehdi tulla ennen kuin sitä tarvitsen. Enkä itse asiassa edes tarvitse sitä. Aiempien kiertojen perusteella tiedän, että ovulaatio on torstaina 23.9. plus miinus puoli päivää. Tätä nykyä harjaantunut silmäni tunnistaa myös lähestyvän ovulaation (limaiset) tunnusmerkit, jos kalenterini olisikin sitten väärässä.

Aamulämpöjäkin olen tässä parissa kierrossa seurannut ihan uteliaisuudesta, ja ainakin viime kierrossa lämpö nousi heti ovulaation jälkeen puoli astetta. Luulisin siis tarkkailumielessä pärjääväni hyvin ilman testejä. Eri asia sitten on, miten kipeästi haluan nähdä sen ovulaatioplussan testissä. Tällä hetkellä pakkomielletä viivojen tuijotukseen ei ole, mutta puolentoista viikon päästä tilanne voi olla taas aivan eri. No, reilun kolmen viikon päästä tuijotan niitä kyllä ihan varmasti...

Oon muuten syönyt jo kohta yhdeksän kuukautta putkeen raskausvitamiineja. Voikohan niistä olla jotain haittaa - siis muussa kuin raskautumismielessä? Niissähän on kaikkea aika hurjat määrät. Noh... ei missään ainakaan kielletä syömästä niitä, kun kerran sopivat myös raskautta suunnitteleville. Ja kyllähän tässä on tullut suunniteltua.

2 kommenttia:

  1. Olen pahoillani ettei tärpännyt.

    Meillä nuorimmainen sai alkunsa juuri tuollaisen varhaisen keskenmenon jälkeisestä, heti seuraavasta kierrosta. Pidän peukkuja että teille kävisi samoin!

    VastaaPoista