torstai 2. syyskuuta 2010

Viiva - silmissä vai testissä?

Tiedättehän sen tunteen, kun salamavalo jää roikkumaan näkökenttään? Mulla on nyt vähän sama juttu raskaustestien viivojen kanssa. En oikein enää tiedä, kuvittelenko vai näenkö. Olin jo eilisestä testistä näkevinäni haamun ja tämänpäiväisestä testistä vähän helpommin. Tänään haamu näkyi jo sallitun ajan puitteissa. Mielestäni raskaustestit ovat kyllä ihan kelpo tarkasteltavaa varsinaisen testiajan jälkeenkin - kunhan ei vedä niistä suoraan mitään johtopäätöksiä.

Nyt sitten tässä mietinkin, mistä nämä mahdolliset haamut kertovat. Googlasin jo tammikuussa, että OneStepin testeissä (myös nimellä Sofi One Step) ei pitäisi näkyä ns. viivanpaikkaa, vaan viiva on plussa. Mutta jos viivan näkemiseen tarvitaan supersankarin röntgenkatse (jollainen minulta toki löytyy ihan paljain silmin), voiko sitä vielä laskea plussaksi? Vai voisiko elimistön normaali hormonitoiminta kuukautisten lähestyessä näkyä aavistuksenomaisena haamuna 10 mIU -testissä? Joka tapauksessa jatkan testaamista huomenaamulla.

Seuraava kuva on suoraan omasta CSI-kuvatutkimuslaboratoriostani Andy Warholin hengessä. Otin äsken kuvan tämänpäiväisestä (alimpana), eilisestä (keskellä) ja sitä edellispäiväisestä (ylhäällä) testistä ja koska niistä ei sellaisenaan erottunut tietokoneen ruudulla oikein mitään, pistin värit negatiiviksi ja säädin sävyjä. Merkkasin tuohon nyt V-kirjaimella ne kohdat, joissa näen haamut. En kai ole ainut, joka ne näkee?




Tämä haamujen asteittainen kehitys antaisi olettaa, että huomenna saattaisi näkyä jo vahvempikin viiva, jos nyt on ylipäätään näkyäkseen. Pitäisi vaan malttaa nukkua tässä välissä. Huomenna on kp 29/29, joten viikonloppuna sitten viimeistään tietää, tärppäsikö vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti