sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Varaslähtö

Olin merkannut ensimmäisen testiaamun kalenteriin huomiseksi, mutta saattoihan sen arvata... Testasin jo tänään. Ja myös sen saattoi arvata, ettei testiin pulpahtanut kahta viivaa - nyt kun on vasta kp 25 ja ovulaation ajankohta antaa olettaa tuttua 29-30 päivän kiertoa. Siitä laskien herkän testin otolliset plussaamispäivät alkavat vasta huomisesta ja jatkuvat perjantaihin asti.

Tänään testi näytti liiankin tutuksi tullutta "onko-se-viiva-vai-eikö?"-vastausta. Se on siis joko haaleanhaalea haamu tai oman mielikuvituksen tuotetta. Vähän sama juttu on ollut mahdollisten raskausoireiden kanssa. Jotenkin tuntuu (hyvässä mielessä) tutulta, mutta en kuitenkaan uskalla tehdä johtopäätöksiä, jos menee sittenkin vainoharhaisuuden piikkiin.

Oireista ainut, joka on millään tavalla ollut peruskiertoihin nähden poikkeuksellinen, on ollut omituinen herääminen aamulla viiden aikoihin. Sitä on jatkunut jo kuusi päivää. Ja ei - se ei ole johtunut talviaikaan siirtymisestä, sillä normaalielämässä kello kuusi ei myöskään ole sellainen aika, jolloin heräisin ilman kelloa... Samanlaista heräilyä oli silloin alkuvuoden raskaudessa, mutta se alkoi vasta kp 24. Voi tietty olla, että tämä liittyy johonkin ihan muuhunkin.

Pitääpä taas varata ensi viikon aamuihin extra-aikaa tikkujen tuijotukseen. No, sinänsä aikaisemmin herääminen on helppoa, jos tuo aamupyöriminen jatkuu...

1 kommentti:

  1. Mikäs täällä on tilanne? Toivottavasti viivat ovat vahvistuneet!

    VastaaPoista