maanantai 9. toukokuuta 2011

Yksivuotissynttärit

Plussaa ja miinusta -blogi viettää tänään yksivuotispäivää! Jee! Tunnelmat on aika erilaiset kuin vuosi sitten. Silloin päällimmäisenä oli vielä pettymys ja toisena kärsimättömyys. Kärsimättömyys ei ole kadonnut minnekään, mutta pettymys on vaihtunut vauvanpehmoisiin mietteisiin. Ja siihen, että mihinköhän vaatteisiin sitä tänään mahtuisi. :) Ihan yhtä terapeuttiselta blogin kirjoittaminen ainakin tuntuu kuin silloin vuosi sittenkin.

Synttäreistä (ja siten korttiaskartelusta) tuli mieleen, että kaivelin eilen laatikosta kirjekuorta ja postimerkkiä Kelaan vihdoin lähtevälle raskaustodistukselle ja pinon pohjalta tuli vastaan hienoja netistä tilattuja Gmundin mallikartonkeja häävalmisteluajoilta. Niille ei silloin löytynyt käyttöä, ja näköjään olin sitten unohtanut niiden olemassaolon kokonaan. Täytyy olla häiden jälkeisen kooman syytä, sillä muuten en askarteluihmisenä mitenkään jättäisi noin herkullisia kartonkeja laatikon pohjalle. :) Aloin miettiä, että vieläköhän niitä saa ilmaiseksi tilattua netistä. Saa! Jos siis kotiäitinä tai muuten vaan on tarvetta fiineille kartongeille ja papereille, niin niitä saa tilattua viisi A4-malliarkkia ihan ilmaiseksi täältä. Mä laitoin jo tilauksen menemään. :)

Oon tässä koittanut asettaa itselleni jotain uutta tavoiteviikkoa tai virstanpylvästä, mitä odotella. Viikon 20 ja rakenneultran saavuttamisen jälkeen sellaista ei oo oikein ollut. Lähin tavoite olis ehkä viikon 28 täyttyminen, jolloin alkaa virallisesti raskauden viimeinen kolmannes. Se on toisaalta jo niin pian (kahden viikon päästä), että haluaisi katsoa hiukan kauemmas. Äitiysloman alkuun on yhdeksän viikkoa, ja se taas tuntuu liian pitkältä tavoitteelta. No, ehkä sitä pitää vaan pitää katse kalenterin lähiviikoissa. Tulossa on tällä viikolla neuvolalääkäriä, kolmen viikon päästä perhevalmennusta, kuukauden päästä neuvolaa. Niin ja huomenna pitää mennä labraan verikokeeseen tarkistamaan, ettei jollain taikatempulla mun miinusverestä, mun miehen miinusverestä ja tämän meidän ensimmäisen vauvan miinusverestä ole ilmestynyt mun vereen vasta-aineita. Jipii. Testi pitäis tehdä viikoilla 24-26 - huomenna on 25+6, pidemmälle ei kai oikein voi lykätä... :)

1 kommentti: