torstai 30. joulukuuta 2010

13-15

Ohi meni. Siis soittoaika np-ultraan. Ei niin, ettenkö olisi muistanut. Ensin olin vain niin taulapää, että unohdin lounastauolla kännykän työpöydän nurkalle lataukseen. Mahtavaa. Sitten en keksinyt mitään vedenpitävää tekosyytä, miksi lähteä uudestaan ulos lumipyryyn. Mietin lopulta, että lähtisin kotiin jo puoli kolmelta, mutta eikös tuolta esimiesosastolta tipahtanut juuri silloin töitä syliin. Että en sitten lähtenyt. Enkä soittanut.

Ihan harvinaisen ärsyttävää, ettei meillä ole töissä mitään sivistynyttä hiljaista huonetta. Tai siis onhan täällä hiljaista - niin hiljaista, että puhelinkeskustelut kuuluvat suljetun ovenkin takaa. Ei tosin niin, että mulla olisi edes sitä ovea... No, täytyy toivoa, että ajanvaraus olisi huomenna uudenvuodenaatosta huolimatta auki. Olis kiva hoitaa tää asia pois, ettei tarvii lounastaa tuntia normaalia myöhemmin monta viikkoa...

Jos en huomenna kirjoittele mitään, niin toivotan jo kaikille lukijoille räiskyvän säkenöivää uuttavuotta! Tulkoon meille paljon terveitä vauvoja vuonna 2011! (Siis niille, jotka vielä perheenlisäystä kaipaavat... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti