keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Tuliaisplussa

Eilen illalla kotiuduttiin mahtavalta viikon rantalomalta takaisin tänne lumikinosten ja pakkasen keskelle. Ei ihan hirveästi houkuttanut palata. Mut oli kotona odottamassa sentään yksi hyvä asia - raskaustesti. Tai siis kaikki näitä mun juttuja lukeneet tietävät, että niitä ei ole vain yksi... ennemminkin kymmeniä.

Tällä kertaa näyttää, että testejä ei tarvita kauhean monena päivänä. Tuli nimittäin plussaa ihan kertalaakista, jee! Olisin kyllä ollut hyvin yllättynyt, jos ei olisi tullut. Olo on ollut sen verran piesty jo perjantaista asti. Ei se lomailua mitenkään haitannut, mutta kun on kipeänä sekä polvet, rinnat että alavatsa (venyttäessä), niin kyllä sen huomaa. Rannallakin itsensä kääntäminen tuntui haastavalta operaatiolta... vähän niin kuin olisi isompikin valas.

Se tämänaamuinen plussa oli siinä määrin selkeä, että se näkyi jo puolen minuutin sisään. Eikä tarvittu edes supersankarin röntgenkatsetta! Ei se viiva luonnollisestikaan mikään vertailuviivan paksuinen ollut, mutta tänään onkin vasta kp 28(/29-30). Aion seurailla viivan voimistumista tässä lähiaamuina. Jäät ovat visusti vielä hatussa.

Niin kuin arvelinkin, en osaa nyt yhtään sanoa, mikä kikkapakin aarteista oli se, jolla plussa tuli. Ehkä se oli kombinaatio äklöä vehnänalkioöljyä, vihreästä teestä pidättäytymistä, hyvää punaviiniä ja stressitöntä lomaa. Tai sitten joku niistä yksinään. Tai ei mikään niistä... :)

1 kommentti:

  1. Oi miten ihania tuliaisia!!! Voi että olen onnellinen sun puolesta, ihanaa! Ja mä uskon vahvasti että tämä on tosiaan plussa, se kyllä pärähtää ruutuun heti juuri kuten kuvasit :) Mahtavaa ♥

    Ai että, päivän paras uutinen! :D

    VastaaPoista