keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Möykyn ensiesiintyminen

Nyt sitten kuuluu sanoa "ooooo, onpa suloinen!". Möykyn sykkivän kiehtova olemus ei taida nyt aivan näistä vanhan teknologian potrettikuvista välittyä, mutta kuvitelkaa se potkuhousuissa. ;)

Tässä hän on: pötkylä kaksinkerroin. Nuo plussanmuotoiset osoittimet mittaavat pääperämittaa (CRL) eli tästä voinee päätellä, että ensimmäisessä kuvassa Möykyn pää on vasemmalla ja toisessa oikealla.Tässä kolmannessa kuvassa on mitattu Möykyn sykettä viivojen muodossa. Tulos oli 119 lyöntiä minuutissa, mikä on kuulemma tämänikäiselle alkiolle normaali syke.


Lounastauon käytin suunnitelmieni mukaisesti hytisemällä puistossa neuvolan täti luurin toisessa päässä. Sain ajan kahden viikon päähän, jolloin on rv 9+0. Varmaan ihan hyvä ajankohta. Sain siinä myös tietää, että sen np-ultran aikakin pitää itse varata ja että siellä on vielä mahtavammat puhelinajat: klo 13-15. Venytin lounastaukoani siis yhteen asti. Mutta eihän se toki voinut olla niin helppoa - puhelinvastaajan lakoninen ääni ilmoitti, että juuri tänään keskiviikkona 29.12. ajanvaraus ei ole auki. Jaa... no... tulee myöhäinen lounastauko sitten huomennakin. En taida uskaltaa luottaa, että se ajanvaraus olis uudenvuodenaattona auki - silloin mulla loppuis kyllä työpäivä sopivasti yhdeltä.

Alennusmyynnit jätin väliin, mutta kotimatkalla kävin kirjakaupan kautta. Ostin meille palkinnoksi tämän etapin suorittamisesta Mauri Kunnaksen vauvakirjan. Se on juuri meidän makuun - ei yhtään semmoinen äklöhempeilevä. Vanhempien esittelyssä siellä jatketaan esimerkiksi katkeransuloisia lauseita "ennen äidiksi/isäksi tuloa haaveili:" ja "yöunen määrä ennen ja nyt:". :) Kirjassa on omat aukeamansa myös odotusajalle, mutta parempi ehkä odotella odotuksen myöhempiä aikoja ennen tarinoimista. Mut tietääpähän ainakin, minkälaisia asioita on hyvä kirjata muistiin, että saa ne sitten tänne kirjaan talteen!

1 kommentti:

  1. Pitää kommentoida itse vielä tuota vauvakirjaa. Kun esittelin sitä miehelleni eilen illalla, hän totesi "aa - TÄMMÖINEN Mauri Kunnaksen vauvakirja". No millainen sitten? "Mä ajattelin, että se on sellainen toisenlainen vauvakirja." Siis mitäh? Mauri Kunnaksen vauvaTIETOkirja??? :D

    VastaaPoista