torstai 25. elokuuta 2011

Vielä yksi mahakuva

Kun tuo maha tuossa kerran edelleenkin möllöttää, niin otinpa siitä nyt tänään vielä yhden kuvan (rv 41+1). Kyllä se on kahdessa viikossa kasvanut taas ihan valtavasti. Mittasinpa tossa äsken huvikseni myös mahanympäryksen: 108 senttiä! No, on sitä jo aika kauan tuntenutkin itsensä semmoiseksi T:n malliseksi tetrispalaseksi - takapuolen ympärysmitta kun huitelee noissa samoissa lukemissa...

Huomenna sitten mittaillaankin taas neuvolassa - viimeistä kertaa äitiyspuolella. Täti pysyy kyllä samana vauvan synnyttyäkin. Nyt kun siellä on ravannut kerran viikossa (ja täti on pysynyt samana), niin on alkanut juttukin luistaa paremmin. Oon itse asiassa jäänyt viime aikoina joka kerta mittailujen jälkeen ainakin vartiksi vaan höpöttelemään niitä näitä.

Tädin mukaan on kivaa, että olen niin iloinen - kuulemma monet ovat näillä viikoilla jo aika itkuisia ja masentuneita. Ehkäpä niillä odottajilla on vaan kurjempi olo. Mähän täällä elän melkein unelmalomaa: saa nukkua pitkään, väkerrellä luovasti koko päivän kaikenlaista sekä käsin että tietokoneella ja olla ottamatta paineita yhtään mistään! Kunhan ei tulisi sitä povattua hellettä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti